Fjernsupport

EdbSOS tilbyder fjernsupport som en bekvem og effektiv måde at løse IT-problemer på. Ved hjælp af programmet TeamViewer kan vores IT-teknikere oprette forbindelse til din computer eksternt og løse problemer uden at skulle være fysisk til stede på din adresse.

Fjernsupport er ideelt til dem, der har brug for øjeblikkelig hjælp til deres IT-problemer, uanset hvor de befinder sig geografisk. Vores teknikere kan nemt få adgang til din computer og løse problemerne på en hurtig og effektiv måde.

Fjernsupport er også mere økonomisk fordelagtig end traditionel support, da det eliminerer behovet for at betale for transportomkostninger og eventuelle ekstra timer, som en IT-tekniker skal bruge på at rejse frem og tilbage til din adresse.

En anden fordel ved fjernsupport er, at det giver mere fleksibilitet for vores kunder. Vi kan yde support på forskellige tidspunkter af dagen, så du kan få hjælp, når det passer dig bedst. Dermed slipper du for at vente på, at en tekniker ankommer til din adresse.

Hvis du ønsker at drage fordel af vores fjernsupport, kan du downloade TeamViewer på din computer ved at klikke på linket nedenfor. Vores teknikere vil derefter kunne hjælpe dig med at løse dine IT-problemer, uanset hvor du befinder dig.

Kør programmet og installer med standardindstillinger

Udlever ID og adgangskode til teknikeren, som ringer dig op ved aftalte tidspunkt.