Hvordan får jeg hjælp til MitID?

MitID logo. Hjælp til MitID

Det er et spørgsmål som flere tusinder, hvis ikke millioner af danskere har spurgt sig selv om.
Fra tekniske problemer til udfordringer med at huske login-oplysninger, har MitID været en kilde til frustration for mange.

Hvis du har brug for hjælp til MitID, er der heldigvis flere steder, du kan henvende dig.

Få professionel hjælp fra EdbSOS

Hurtig og effektiv hjælp finder du ikke hos det offentlige, men det gør du hos EdbSOS. Vi har kort ventetid, kan typisk løse problemet indenfor 24 timer, du behøver ikke sidde i kø til telefonen og mails bliver besvaret samme dag. Det er service, som det offentlige ikke kan prale af.

Derudover kommer vi til dig, så du ikke behøver at gå udenfor og hen til borgerservice. Vi hjælper i dit hjem, i trygge rammer og i dit tempo.

MitID Support

Det er dog også en mulighed at kontakte MitID-supporten direkte. Du kan finde deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside, som du kan finde ved at søge på “MitID” på Google. Du kan også tilgå deres side direkte på dette link: https://www.mitid.dk/. Her kan du få hjælp til alt fra at oprette en MitID-bruger til at løse eventuelle tekniske problemer.

Kontakt din bank

En anden mulighed er at kontakte din bank. De vil ofte have en afdeling, der kan hjælpe dig med at få styr på dit MitID og løse eventuelle problemer. MitID har samlet en liste over kontaktoplysninger til de fleste banker. Tryk på linket her for at finde din bank: MitID.dk

Borgerservice

Der er også hjælp at hente på Borgerservice. På www.borger.dk kan man bestille en tid og gå ned til borgerservice i kommunen for at få hjælp til MitID. Du kan læse mere om hjælp til MitID hos Borgerservice på Borger.dk

Ulemperne ved løsningerne

Ulemperne ved de offentlige løsninger er, at der typisk er lang ventetid da mange danskere oplever problemer med MitID. Nogle af problemerne kan kun Borgerservice hjælpe med, men for det meste er det tekniske udfordringer som godt kan klares hjemmefra. Derfor er det sjældent nødvendigt at MitID eller Borgerservice skal på sagen, og man kan derfor undgå den lange ventetid ved at løse problemet selv eller lade en professionel hjælpe.

Alt i alt er der mange steder, du kan få hjælp til MitID, så du kan få styr på dit login og bruge MitID til det, det er tænkt til. Der er den gratis, men langsomme og frustrerende offentlige løsning og så er der den billige, hurtige og effektive løsning – nemlig at kontakte EdbSOS.